Ruimte

De sfeer van onze ruimte is rustig, warm en intiem. De ruimte is neutraal aangekleed, zodat elke huurder een eigen sfeer kan creëren. Voor individuele gesprekken is er een zithoek met tafeltje. De totale oppervlakte is 40 vierkante meter. De ruimte heeft een eigen ingang met ontvangsthal. Het spreekt voor zich dat er binnen niet gerookt wordt. 

De ruimte is zowel geschikt voor kleinschalige groepen van 6 - 12 personen als individueel gerichte activiteiten. Er kan gebruik worden gemaakt van meditatiekussentjes, matjes, stoelen, tafeltjes en een muziekinstallatie. In de keuken op de bovenverdieping zijn alle benodigdheden aanwezig om koffie en thee te zetten en eventueel een lunch te serveren: waterkoker, koffiezetapparaat, senseo-apparaat, thermoskannen, kopjes, glazen, soepkommen, borden en bestek. 

In de ruimte is gebruik van Wi-Fi mogelijk.

De ligging van Geinhoeve is in het oude gedeelte van Jutphaas, waar op loopafstand bij Jan Vendrig, een goed cateringbedrijf o.a. heerlijk belegde broodjes, koffie/thee te koop is. Om de hoek, aan het Drilleveld zit de ambachtelijke brood- en banketbakkerij Sterk van Angela en Henk Kok voor (h)eerlijk brood, croissants en speltkoeken en andere lekkernijen. Op loopafstand is het winkelcentrum Nedereind.

In de directe omgeving liggen verschillende parken waar je een ommetje kunt maken, de benen strekken en even een frisse neus kunt halen.

A5
A5
press to zoom
A7
A7
press to zoom
A1
A1
press to zoom
A3
A3
press to zoom
A4
A4
press to zoom
A9
A9
press to zoom